Minimum Bachelor’s degree (S1) from a reputable university, majoring in Environmental Engineering or Chemical Engineering.
Must possess certifications related to operations and/or control of air, water, and hazardous waste (B3) pollution.
Minimum 4 years of experience as an Environmental Supervisor in a Power Plant (PLTU), Smelter, Construction, or EPC Contractor setting.
Willing to be placed at the Bulungan job site, North Kalimantan, under a roster system.
Subject: [Position] - [Your Name]
Disclaimer : PT. Midiatama tidak terafiliasi apapun dengan perusahaan yang tertampil di karir ini, kami hanya menyediakan informasi lowongan kerja yang mungkin bisa membantu untuk alumni midiatama atau untuk umum. Bila anda perusahaan atau personal yang keberatan terkait tertampil nya loker anda bisa langsung Hubungi Admin Kami.